A KSH Könyvtár weblapja a felhasználói élmény optimalizálása érdekében sütiket használ. További információért kérjük, kattintson ide. A könyvtár adatvédelmi szabályzatának megtekintéséhez kérjük, kattintson ide.

KSH

KÖNYVTÁR

Újraindult a kölcsönzés

Kedves Olvasónk!

Örömmel tájékoztatjuk, hogy informatikai rendszerünk frissítése mostanra eljutott arra a pontra, hogy ismét lehetővé vált a könyvek kölcsönzése, visszavétele, előjegyzése és a kölcsönzési határidők meghosszabbítása. Online katalógusunk még a frissítés előtti állapotot mutatja, előfordulhat tehát, hogy hozzáférhetőnek lát egy időközben kikölcsönzött vagy kikölcsönzöttnek egy időközben visszahozott könyvet, illetve olvasói profiljában olyan könyvet talál a nevén, amelyet már visszahozott. Ez utóbbiból semmilyen probléma nem származhat, mert könyvtári rendszerünk a mindenkori aktuális állapotot rögzíti. A törökbálinti raktárból történő bekérés funkciója egyelőre szintén nem működik; amennyiben külső raktárunkból kíván könyvet behozatni, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz személyesen, telefonon vagy e-mailben. Az online katalógus és bekérés várhatóan jövő héttől lesz használható. Tekintettel a kölcsönzés újraindulása miatti különlegesen nagy érdeklődésre, felhívjuk figyelmét, hogy ezekben a napokban a szokásosnál valamivel hosszabb sorbanállásra számíthat. Köszönjük szíves türelmét és megértését, szeretettel várjuk kölcsönzőnkben! :)

Felújítási munkálatok a folyóirat-olvasó teremben

Tájékoztatjuk, hogy a 2019. január 14-én kezdődött felújítási munkálatok keretében 2019. február 7-étől könyvtárunk folyóirat-olvasója is átalakításra kerül. Az itt lévő, helyben használható folyóiratok, valamint a születésnapicsomag-szolgáltatás a ruhatár melletti szakolvasóban kerül elhelyezésre.

Megértését és szíves türelmét kérjük!

Szülők Akadémiája a KSH Könyvtárban

Budapest II. Kerületi Önkormányzata és a KSH Könyvtár szeretettel meghívja Önt 2019. április 16-án (kedden) 17:30-ra dr. Magyar Lóránt, mentálhigiénikus szakember, a Szegedi Tudományegyetem Pszichológiai Intézete oktatójának „Krízisek a családban” című előadására.

Az MST Statisztikatörténeti Szakosztály rendezvénye

2019. április 17-én (szerda) 17 órától az MST Statisztikatörténeti Szakosztályának rendezvényén Draskóczy István, az MTA doktora, egyetemi tanár, az ELTE BTK Történeti Intézet Középkori Történeti Tanszék oktatója tart előadást „Nihil enim utilius sale”, avagy nincs hasznosabb a sónál. A magyarországi kősó bányászata és kereskedelme a késő középkorban címmel....(Részletek)

Kiállítás a KSH Könyvtárban

2019 áprilisában Várkonyi Gábor „Színek, fények, hangulatok” című kiállítása tekinthető meg könyvtárunk folyosóján. A kiállítást április 1-jén 17 órakor Köböl Vera fotográfus nyitja meg.

Családi társasjátékklub
a KSH Könyvtárban

Szeretettel várjuk minden játszani szerető vendégünket a homoludens.hu Egyesület és a KSH Könyvtár közös társasjátékklubjába hétfőnként 16 és 19 óra között....(Részletek)

A családi társasjátékklub időpontjai:
Ápr. 1., 8., 15., 29.

Új könyveinkbőlAz olvasótermekbe újonnan beválogatott könyvek listája ezen a linken található.

Könyvajánlóink a könyvtár hivatalos blogján találhatók.

Álláspályázat

A KSH Könyvtár pályázatot hirdet
kommunikációs és közönségkapcsolati referens munkakör betöltésére.
A pályázat benyújtásának határideje:

2019. május 2.

További részletekért kattintson ide.


KSH Könyvtár
1024 Budapest, Keleti Károly utca 5.

Titkárság
Telefon: +36 (1) 345-6105
E-mail:

Adatvédelmi szabályzat

Nyitva tartás

Hétfő–csütörtök:
Péntek:
Szombat–vasárnap:

8:00–19:00
8:00–16:00
zárva

Tájékoztatás
Telefon: +36 (1) 345-6036
E-mail:

Kölcsönzés
Telefon: +36 (1) 345-6339
E-mail:

Copyright © 2013–2018 Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár